05:14:38 20.04.2024
Stiri

FOTO // Partidul „ȘOR” a demarat a doua etapă de ILUMINARE STRADALĂ în orașul Taraclia

Știri 09.03.2020 10:44 Vizualizări1327 Autor: Ziarul National
FOTO // Partidul „ȘOR” a demarat a doua etapă de ILUMINARE STRADALĂ în orașul Taraclia


A doua etapă pentru implementarea sistemului de iluminare stradală în orașul Taraclia a fost demarată de către Partidul „ȘOR”. Astfel, în scurt timp cel de-al doilea sector dintre cele șase ale orașului va fi iluminat grație acestui proiect inițiat de deputatul Ilan Șor, liderul Partidului „ȘOR”, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii politice parlamentare.

În cel de-al doilea sector vor fi instalate aproximativ 700 de becuri de tip LED, o nouă rețea electrică și vir fi modernizate stațiile de transformare. Rețeaua de iluminare stradală va fi dotată cu un sistem inteligent de conectare și deconectare a becurilor la anumite ore.

Amintim că, la mijlocul săptămânii trecute, în orașul Taraclia a fost inaugurat festiv sistemul de iluminare stradală a primului sector. Până atunci, acesta nu fusese iluminat vreodată.

Autoritățile din Taraclia au anunțat că sistemul de iluminare stradală totală a orașului va fi realizată până la sărbătorile pascale din acest an.

Iluminarea orașului Taraclia s-a numărat printre proiectele promise în campania electorală din toamna anului trecut de către Veaceslav Lupov, ales primar din partea Partidului „ȘOR”.

Proiectele de iluminare stradală demarate de Partidul „ȘOR” în mai multe localități din țară au fost inițiate de Ilan Șor, liderul formațiunii. Până la sfârșitul anului, Partidului „ȘOR” va implementa proiecte de iluminare stradală în circa o sută de localități din țară, mai arată sursa citată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md