21:07:57 25.04.2024
Stiri

Încă șase moldoveni suspectați că ar fi infectați cu COVID-19. Au fost transportați de URGENȚĂ de la Leușeni la Spitalul „Toma Ciorbă” din Chișinău

Social 09.03.2020 12:38 Vizualizări8283 Autor: Ziarul National
Încă șase moldoveni suspectați că ar fi infectați cu COVID-19. Au fost transportați de URGENȚĂ de la Leușeni la Spitalul „Toma Ciorbă” din Chișinău


Șase persoane suspectate că ar fi infectate cu coronavirus au fost transportate la Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” din Chișinău, după ce au fost supuse mai multor controale în punctul de trecere a frontierei Leușeni. Informația a fost confirmată pentru Deschide de Raisa Novițchi, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră.

Citește și: VIDEO // Dodon a DEZVĂLUIT numele persoanei infectate cu temutul CORONAVIRUS, a anunțat PEDEPSE pentru cei care nu declară că vin din zonele afectate și a criticat OPOZIȚIA: „Ajungeți să fiți mai NOCIVI ca cetățenii infectați”

Potrivit lui Novițchi, un autocar cu 32 de persoane la bord, de pe cursa Italia - R.Moldova, a fost supus unui control și au fost depistate două pasagere care aveau stare subfebrilă. La fața locului a fost solicitată intervenția unei ambulanțe, iar după ce au fost efectuate mai multe cercetări, s-a luat decizia ca acestea să fie transportate la Spitalul de boli infecțioase „Toma Ciorbă” din Chișinău.

Citește și: VIDEO // 14 pasageri din avionul cu care a călătorit moldoveanca bolnavă de coronavirus NU au putut fi găsiți de autorități pentru a-i izola în carantină la domiciliu: Cum se simte prima pacientă tratată de coronavirus în R. Moldova

Reprezentantul PF a ținut să menționeze că tot în punctul de trecere a frontierei de la Leușeni, în alte mijloace de transport, au mai fost depistate încă patru persoane cu stare subfebrilă, care la fel au fost transportate la același spital din capitală.

Menționăm că ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a declarat astăzi-dimineață că în R. Moldova erau, pe lângă acel caz confirmat, încă trei persoane suspectate, toate venite din Italia.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md