‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 26 aprilie, 2024
12.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriNumărul de dăunători și de boli ale plantelor a crescut în Rusia, din cauza...

Numărul de dăunători și de boli ale plantelor a crescut în Rusia, din cauza temperaturilor ridicate

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Temperaturile anormal de ridicate din acest an au condus la creșterea numărului de dăunători și de boli ale plantelor, a anunțat serviciul de control fitosanitar rus citat de platforma franceză agritel.com.

Asta va duce la aceea că producătorii ruși vor fi obligați să efectueze tratamente suplimentare pentru culturi. Până în prezent, starea culturilor de iarnă este considerată satisfăcătoare pe majoritatea suprafețelor.

Semănatul de primăvară continuă într-un ritm alert în Rusia, producătorii locali de orz, mazăre și ovăz grăbindu-se să profite de rezervele de apă încă existente în sol după ploile recente. Însă după iarna fără zăpadă, riscul de secetă persistă, informează sursa citată.

Rusia este de mai mulți ani un actor major pe piața mondială de cereale. Este principalul exportator de grâu și rivalul producătorilor europeni pe piețele de export în țări terțe. Rusia este cel mai mare stat producător de orz și de ovăz, al treilea exportator de ovăz după Canada și Australia și principal furnizor de orz.

‹ adv ›

Advertoriale

Promoție de primăvară la creditele Mikro Kapital Moldova

Mikro Kapital Moldova lansează o Promoție de Primăvară, dedicată stimulării spiritului antreprenorial și sprijinirii nevoilor financiare ale clienților săi. Începând de pe...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›