/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Un autobuz cu moldoveni veniți din Italia, blocat în vamă din cauza suspecției de coronavirus

missing
08 martie 2020, ora 10:55

UPDATE: Autobuzul a fost lăsat să treacă după ce pasagerii au fost consultați de medici și s-a stabilit că persoanele cu febră, aflate în autocar, nu aveau alte simptome caracteristice coronavirusului.

Un autobuz de rută, care vine din Italia, a fost blocat la un punct de trecere a frontierei de stat, după ce la bord au fost identificați pasageri cu simptome caracteristice noului coronavirus. Anunțul a fost făcut pe Facebook chiar de premierul Ion Chicu. 

„Probabilitatea apariției unor cazuri noi este foarte mare. Actualmente, la un punct terestru de trecere a frontierei de stat, este examinat/blocat un autobuz cu pasageri din Italia, în care se află persoane cu simptome caracteristice acestei boli. Vom veni ulterior cu informații detaliate privind acest caz”, a scris prim-ministrul.

Nu am reușit deocamdată să aflăm în care vamă a fost oprit autobuzul, pe ce rută mai exact circula și câți pasageri sunt în unitatea de transport.

Vom reveni cu detalii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram