Împăcare istorică! Cristiano Ronaldo l-a sunat pe preşedintele Real Madrid înainte de El Clasico

Amânarea derby-ului dintre Juventus şi Inter, de duminica trecută, a produs împăcarea istorică dintre Cristiano Ronaldo şi preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, scrie Digisport.ro.

Foto: Getty Images

Starul portughez a profitat de amânarea Derby d'Italia pentru a asista din tribune la El Clasico, Real Madrid - Barcelona (2-0), programat în aceeaşi seară, iar Marca a aflat că Ronaldo l-a sunat chiar pe Florentino Perez, pentru a-l anunţa de intenţia sa de a veni la Madrid, pentru derby-ul cu Barca.

Asta în condiţiile în care presa spaniolă a scris că lusitanul a plecat de la Real Madrid la Juventus, în 2018, pentru 100 de milioane de euro, şi din cauza relaţiei tensionate cu preşedintele „galacticilor”.

Cristiano Ronaldo s-a gândit chiar la posibilitatea de a urmări derby-ul din aceeaşi lojă cu Florentino Perez, însă a preferat în cele din urmă o altă lojă, pentru a nu da naştere speculaţiilor, în condiţiile în care este încă jucător activ.

Cvintuplul câştigător al „Balonului de Aur” a reuşit să „dribleze” presa spaniolă, care a aflat de prezenţa sa abia la derby, deşi acesta sosise la Madrid încă de sâmbătă, la prânz.

Cristiano Ronaldo i-a motivat pe madrileni la pauză

După meci, Vinicius a dezvăluit că Ronaldo a mers la pauză la vestiare, pentru a-i încuraja pe elevii lui Zinedine Zidane.

„Cristiano a venit în vestiar la pauză, pentru a încuraja echipa și pentru a ne ridica moralul. De aceea m-am bucurat așa cum o face și el. E un mare campion, atât pe teren, cât și în afara lui.

A fost cea mai bună seară a mea ca jucător al Realului. Muncesc din greu și știam că va veni și acest moment. Kroos mi-a pasat, mereu exersăm asta la antrenament, azi ne-a ieșit și am marcat. Șutul era pe poartă.

Vom continua să muncim. Zidane scoate ce e mai bun din noi, am jucat foarte bine și am câștigat. Colegii m-au felicitat pentru gol. Trebuie să continuăm așa, pentru noi și pentru fanii noștri. Am arătat cu degetul spre siglă după gol, pentru că joc pentru cea mai bună echipă din lume și vreau să-i fac pe fani fericiți", a spus Vinicius, după partida câştigată cu 2-0 de Real Madrid.


Pub