/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Simona Halep s-a retras de la Indian Wells. „Sunt extrem de dezamăgită”

missing
07 martie 2020, ora 10:12

Simona Halep, numărul 2 WTA, s-a retras de la ediţia de anul acesta a turneului de la Indian Wells. Anunţul a fost făcut pe pagina de Twitter a competiţiei din Statele Unite. Sportiva spune că nu poate participa din cauza accidentării la picior, scrie mediafax.ro.

„Sunt extrem de dezamăgită că trebuie să mă retrag de la 2020 BNP Paribas Open. Din păcate, accidentarea la picior pe care am suferit-o înainte de Dubai îmi creează în continuare probleme şi nu mă voi putea recupera în timp pentru a călători la Indian Wells”, este mesajul pe care l-a transmis Halep prin intermediul paginii de Twitter a turneului.

„Este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante momente ale calendarului tenisului şi sunt foarte tristă că-l ratez, dar aştept cu nerăbdare să mă întorc în 2021!”, a adăugat proaspăta campioană de la Dubai.

Turneul de la Indian Wells se desfăşoară în perioada 9-22 martie şi este de categorie Premier Mandatory.

Simona Halep a câştigat trofeul de aici în 2015. Anul trecut, ea a fost eliminată în optimile de finală de Marketa Vondrousova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram