Dublu omor la Ialoveni. Suspectul a murit de stop cardiac, înainte de venirea polițiștilor

Două persoane au fost ucise cu sânge rece și îngropate pe malul iazului de la Suruceni, Ialoveni. Ucigașul a făcut infarct și a murit înainte de venirea oamenilor legii.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit unui comunicat al poliției, cazul a ajuns în atenția oamenilor legii pe data de 19 februarie, anul curent, când mama uneia dintre victime, o locuitoare a orașului Chișinău în vârstă de 65 de ani, a anunțat angajații IP Ialoveni că fiica sa de 43 de ani a dispărut de acasă.

La 5 martie 2020, poliția a fost informată de o persoană că femeia de 43 ani ar fi fost omorâta de concubin, un bărbat de 35 ani și ulterior îngropată pe malul iazului Suruceni.

La fața locului s-a deplasat poliția, procurorul raionului și medicul legist, care au descoperit cadavrele unei femei de 43 de ani și a unui bărbat de 41 de ani, care aveau semne vizibile de moarte violentă, cu multiple răni de cuțit în regiunea toracelui. Aceștia zăceau, acoperiți de pământ, într-o groapă săpată pe malul iazului Suruceni.

În urma măsurilor de investigație s-a stabilit că omorul ar fi fost comis de concubinul femeii, un bărbat de 35 ani din cauza geloziei și al abuzului de alcool.

Presupusul asasin, în vârstă de 35 de ani, a decedat la data de 4 martie a anului curent în urma unui stop cardiac. Medicii de la ambulanță, chemați să acorde ajutor medical, nu au făcut decât să constate decesul bărbatului. Polițiștii nu au reușit să discute cu acesta.

Potrivit unor surse din cadrul poliției, crima ar fi avut loc la începutul lunii februarie. Cele două victime, dar și presupusul asasin nu aveau un loc permanent de trai, aceștia s-au stabilit temporar într-o construcție pentru paznici de pe malul iazului Suruceni. Ei făceau abuz de alcool.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală conform art.145 al.2 CP al RM în cadrul căreia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală, inclusiv expertizele medico-legale care vor stabili cu certitudine toate circumstanțele.


Pub