(video) Tuning extrem de la Mansory pentru şase maşini, inclusiv noul Audi RS 6 Avant! A făcut şi un G-Class blindat

Pe lângă unicul pickup G 63 AMG cu doar două locuri pentru pasageri, Mansory a mai pregătit câteva maşini care urmau să impresioneze pe standul Salonului Auto Internaţional de la Geneva, acolo unde urma să fie arătat în premieră publică şi noul logo al atelierului de tuning.

Foto: autoblog.md

Printre acestea se numără proiecte bazate pe noile Rolls-Royce Cullinan, Bentley Continental GT Convertible şi noul Flying Spur, Audi RS 6 Avant, Lamborghini Urus, etc. Despre toate pe scurt în cele ce urmează. De notat că toate părţile din fibră de carbon sunt realizate in-house şi nu se bazează pe furnizori externi sau parteneri.

Mansory Coastline – un proiect bazat pe cel mai scump SUV de serie din lume, noul Rolls-Royce Cullinan. Maşina a primit un nou bodykit exterior, toate părţile componente fiind realizate din fibră de carbon forjată, inclusiv capota şi spoilerul spate. Culorile folosite pentru caroserie sunt „oceanblue” şi cea contrastantă „secret silver”, ambele cu finisaj mat, pe lângă liniile longitudinale laterale duble realizate din nou de către germani. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub