Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Concert pentru angajatele din structurile municipale, cu prilejul sărbătorii de 8 Martie

   1338

Primăria municipiului Chișinău a organizat astăzi un concert cu ocazia Sărbătorii de 8 Martie, pentru doamnele și domnișoarele angajate în cadrul instituțiilor municipale, la Teatrul SATIRICUS „I. L. Caragiale".    

În spectacol au evoluat: Orchestra de muzică populară condusă de frații Vasile și Vitalie Advahov, cu soliștii Zinaida Julea și Mihai  Ciobanu, Artiști ai Poporului și ansamblul „Plăieșii", condus de Nicolae Gribincea.   

Mesajul primarului general, Ion Ceban, cu prilejul Zilei de 8 Martie, a fost transmis de pe scenă de consilierul edilului, Tudor Gârbu, care le-a urat sărbătoritelor să fie mereu frumoase și să aibă parte de bucurii.

În condițiile când peste 60% din angajații municipalității sunt femei, consilierul primarului a ținut să menționeze că doamnele sunt mai responsabile în activitatea pe care o fac, decât colegii lor bărbați și le-a urat să depășească mai ușor problemele cu care se confruntă în cadrul activității de muncă.

E de remarcat că, în prezent, doi din cei patru viceprimari ai capitalei sunt femei, ceea ce este o premieră pentru Chișinău, iar la spectacol au fost prezente și cele 2 doamne viceprimari, Inga Ionesii și Angela Cutasevici. Cea din urmă a felicitat reprezentantele administrației publice locale cu prilejul zilei de 8 Martie, urându-le să fie apreciate  pentru munca pe care o fac, să aibă parte de armonie în familie, succese și multă sănătate.