21:35:11 24.04.2024
Stiri

VIDEO // Cel mai apropiat om al lui Plahotniuc a REVENIT în R. Moldova. Igor Dodon i-ar fi oferit GARANȚII că nu i se va întâmpla nimic

Politică 06.03.2020 13:29 Vizualizări9723 Autor: Ziarul National
VIDEO // Cel mai apropiat om al lui Plahotniuc a REVENIT în R. Moldova. Igor Dodon i-ar fi oferit GARANȚII că nu i se va întâmpla nimic realitatea.md


Fostul deputat PD, Constantin Botnari, zis și „borsetka” lui Vlad Plahotniuc, ar fi revenit în R. Moldova acum două săptămâni. Acesta a început să-și care și zestrea acasă, după ce în luna iunie 2019 a părăsit R. Moldova.

„Botnari a plecat din R. Moldova când la șefia Ministerului Afacerilor Interne era Andrei Năstase. Camioane întregi încărca Costea. Cără covoare, zestrea din casă. Acum, Costea Botnari, pe care toți îl știu ca „borsetka”, s-a întors cu două săptămâni în urmă în R. Moldova. S-a întors de la Londra cu tot cu familie. A început și zestrea s-o care înapoi”, a declarat ieri-seară liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, în cadrul emisiunii „Puterea a patra”, de la N4.

Citește și: Constantin Botnari REFUZĂ să-și depună mandatul de DEPUTAT? Promisiunea lui Filip, ignorată

Cel mai apropiat om al lui Vlad Plahotniuc nu ar fi venit acasă până nu ar fi primit garanții de la președintele Igor Dodon. Anume șeful statului i-ar asigura acum protecția omului lui Plahotniuc: „Da, el oficial nu este acuzat de nimic, dar nu putea să revină în R. Moldova dacă nu avea unele garanții”.

Usatîi a amintit că, anterior, Pavel Filip i-a cerut lui Botnari să-și depună mandatul de deputat, însă acesta nu l-a ascultat. Lucrurile s-au schimbat atunci când ar fi intervenit Igor Dodon.

„A renunțat la mandatul de deputat după garanțiile date de Dodon, adică va fi totul ok pentru el. S-au înțeles să nu facă gălăgie”, a mai adăugat Usatîi.

De menționat că liderul PD, Pavel Filip, i-a cerut lui Botnari să-și depună mandatul, după ce ultimul nu fusese la nicio ședință a Parlamentului. Constantin Botnari a decis să renunțe la mandatul de deputat pe 4 decembrie 2019, iar în locul său a venit Radu Rebeja.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md