19:40:28 28.03.2024
Stiri

UPDATE // Dorin Drăguțanu, 30 de AREST. Acesta este învinuit în dosarul FRAUDEI bancare,

Anticorupție 06.03.2020 17:53 Vizualizări3898 Autor: Ziarul National
UPDATE // Dorin Drăguțanu, 30 de AREST. Acesta este învinuit în dosarul FRAUDEI bancare,


UPDATE // Fostul guvernator BNM, Dorin Drăguțanu, își va petrece următoarele 30 de zile în arest. Decizia a fost luată astăzi de magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, după ce au admis integral demersul procurorilor anticorupție.

*************************

Fostul guvernator al Băncii Naționale a Moldovei, Dorin Drăguțanu, ar putea să-și petreacă următoarele 30 de zile în arest. Procurorii i-au înaintat ieri învinuirea lui Drăguțanu în dosarul fraudei bancare, iar astăzi vor solicita 30 de zile de arest pe numele fostului guvernator al BNM.

CITIȚI și DOSARUL privind furtul miliardului: Procurorul general și-a dat acceptul pentru REȚINEREA și audierea fostului guvernator al BNM, Dorin Drăguțanu, dar și a adjuncților acestuia - Sturzu, Tăbârță și Cincilei

Amintim că ieri au avut loc percheziții la sediul Băncii Naționale a Moldovei, iar ulterior au fost reținuți un actual și un fost viceguvernator, cel mai probabil Emma Tăbârță, precum și un șef de direcție de la BNM.

Citește și: Fostul guvernator al BNM, Dorin Drăguțanu, ÎNVINUIT în dosarul fraudei bancare: Cine a fost reținut în urma perchezițiilor de la BNM

Acțiunile procesual-penale au avut loc în contextul investigării dosarului privind frauda bancară, iar persoanele reținute sunt bănuite de participare la escrocherie și spălare de bani, ambele infracțiuni comise în proporții deosebit de mari.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md