/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

A fost confirmat al optulea caz de coronavirus din România

missing
06 martie 2020, ora 15:07

Autorităţile române au confirmat al optulea caz de infecţie cu virusul COVID-19. Este vorba despre o persoană din judeţul Olt, care a intrat în contact cu bărbatul de 71 de ani, din Suceava, diagnosticat cu noul coronavirus, după ce s-a întors din Italia, scrie mediafax.ro.

Potrivit Grupului de comunicare strategică, este vorba de o femeie de 51 ani, din Olt, care a călătorit din Italia în acelaşi autocar cu bărbatul de 71 de ani din Suceava, fiind contact direct al acestuia. Femeia se află în izolare la domiciliu, au mai anunţat autorităţile.

Acesta este al optulea caz de infecţie cu noul coronavirus înregistrat în România. Trei dintre pacienţii diagnosticaţi au fost declaraţi vindecaţi, după ce două teste, efectuate succesiv în timp de 24 de ore, au ieşit negative.

Potrivit autorităţilor, în România, 21 de persoane se află în carantină, iar alte 12.158 sunt în izolare la domiciliu şi sub monitorizare medicală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram