Hai cu noi! Alege noile abonamente Fly de la Unite și bucură-te de dublu trafic internet mobil sau numere favorite naționale

Primăvara aduce schimbarea și Unite lansează abonamente noi mai generoase, la serviciile de telefonie mobilă. Hai și tu cu noi. Păstrează-ți numărul, alege abonamentele Fly și bucură-te de 50% reducere la plata de abonament, de dublu trafic internet mobil sau de convorbiri naționale nelimitate cu numere favorite.

Cu abonamentul Fly 130, ai nelimitat în rețeaua Unite Moldtelecom, 500 minute naționale, 8 GB internet mobil și BONUS dublu trafic internet mobil sau convorbiri naționale nelimitate cu 2 numere favorite. Iar toate acestea la jumătate de preț, de doar 65 lei lunar dacă treci la Unite de la alt operator.

Foto: Moldtelecom

Abonamentele Fly sunt concepute să îți ofere mai multe posibilități de comunicare. Ai atâtea preferințe, interese și activități noi de descoperit în fiecare an. De aceea, la conectarea oricărui abonament Fly, te bucuri de mai multe minute naționale, de convorbiri nelimitate în rețeaua Unite Moldtelecom și de bonus dublu trafic internet mobil. Bonusul este oferit la conectare atât abonaților noi cât și celor existenți la prelungirea contractului.

Iar dacă mai ai conectate alte servicii Moldtelecom, beneficiezi de 20% reducere la plata lunară de abonament.

Și asta nu e tot. Începe schimbarea și cu nou smartphone. La conectarea abonamentelor Fly te bucuri de posibilitatea de a alege un smartphone performant la cel mai bun preț în rate. Surprinde cele mai frumoase momente alături de cei dragi cu:

· Xiaomi Redmi 8A la doar 90 lei pe lună

· Xiaomi Redmi Note 8T la doar 150 lei pe lună sau cu

· Xiaomi Redmi Note 8 Pro ce creează poze și video la un alt nivel de calitate, la doar 200 lei pe lună.

Ofertă Unite / Sursa:Moldtelecom

Comunicare nelimitată ai și la abonamentele de Internet mobil. Alege un abonament Internet Oriunde după necesitățile tale și primește de la 3 luni până la nelimitat pe viață trafic internet mobil și modem 4G+ cadou la conectare.

Internet nelimitat / Sursa:Moldtelecom

Trăiește emoții noi de primăvară cu Unite. Comunică mult, iubește și distrează-te nelimitat alături de toți cei dragi ție. Ai minute multe, internet până la nelimitat, modem cadou și smartphone performant pentru cele mai cool amintiri.

Hai cu noi! Comandă online serviciile. Intră pe moldtelecom.md, alege pachetul dorit, expediază comanda și vei primi contractul și dispozitivele la domiciliu.

Unite - reţeaua posibilităţilor mari. Parte a familiei Moldtelecom, operatorul numărul 1 în servicii integrate.


// console.log('no ads situation')