(video) Premieră: Leonardo DiCaprio prezintă noua, a treia generaţie FIAT 500, primul electromobil al mărcii

Acum câteva ore, la Milano, FIAT şi-a prezentat primul electromobil sub forma noii generaţii a modelului 500! Compacta devine şi primul electromobil lansat în cadrul grupului FCA. Potrivit producătorului, această maşină va schimba regulile de joc pentru vehiculele cu emisii zero.

Foto: autoblog.md

Pentru a imagina viitorul lui 500, marca FIAT a pornit de la ceea ce a făcut-o ce este. Același lucru a fost valabil și pentru prima generație a modelului, care a oferit mobilitate și libertate în anii ’60. FIAT 500 a reprezentat o schimbare și a devenit un brand mult îndrăgit. O mașină care a fost mereu pe creasta valului și care s-a stabilit ca o icoană încă de la debutul său, acum 63 de ani.

Odată cu a doua generație, lansată în 2007, FIAT 500 a introdus conceptul de răcoare și farmec în mașina de oraș, devenind o icoană a modei și stilului italian care a cucerit lumea. Un model în continuă evoluție care a inspirat artiștii și muzicienii în ultimii treisprezece ani și a fost baza a peste 30 de ediţii speciale. Acum, în 2020, se apropie o nouă eră și este timpul ca FIAT 500 să folosească toată popularitatea sa pentru a inspira schimbarea și a deveni parte a soluției. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub