Dacă te-ai plictisit să stai acasă, echipa #diez îți recomandă cele mai interesante evenimente pentru ziua de vineri

evenimente
Foto: Jordan McQueen

Pentru că e sfârșit de săptămână și ziua de vineri este asociată cu distracție, echipa #diez îți sugerează o listă de activități la care poți participa pe 28 februarie. Deja tu decizi la care să mergi.

Spectacolul „Pomul vieţii”

Teatrul National „Mihai Eminescu” organizează spectacolul „Pomul vieţii”, care este povestea tristă a oamenilor calzi, emotivi, temperamentali, care sorb cu patimă din cupa suferinţelor.

Spectacolul începe la ora 18.00, iar mai multe detalii găsești AICI.

Întâlnirea cu conducerea FC Zimbru Chișinău

Asociația Suporterilor Zimbru Chișinău organizează o întâlnire între toți iubitorii fotbalului, care doresc să contribuie la renașterea FC Zimbru, desființat în data de 3 martie 2020 din cauza datoriilor clubului. Toți doritorii sunt așteptați cu idei și propuneri pentru elaborarea unei strategii de dezvoltare a clubului.

Întâlnirea va avea loc vineri, 6 martie, ora 16.45 în fața clubului Zimbru. Mai multe detalii găsești AICI.

Stas Mihailov – concert aniversar

Concertul va avea loc la Palatul Național „Nicolae Sulac” începând cu ora 19.00.

Mai multe detalii găsești AICI.

Speed Dating

Datorită Speed Dating vei simți un ocean de emoții frumoase alături de persoane noi, vei trăi la maximum cu persoane de excepție într-o atmosferă de poveste. Evenimentul va avea loc la Tucano Coffee Brasil.

Nu rata șansa de a petrece timpul cu adevărat bine! Întâlnirile vor începe la ora 19.00, iar pentru mai multe detalii accesează AICI.

Koktail Party

Dacă vrei să te relaxezi și să fii pe unda distracției zilei de vineri, atunci Koktail Party, organizat de Baroque Night Club, este exact ce ai nevoie. Organizatorii au pregătit o serie întreagă de bonusuri pentru noii clienți.

Petrecerea începe la ora 22.00, iar mai multe detalii găsești AICI.

Gangsteri cu stil

La cinematograful „MULTIPLEX” se va derula filmul „Gangsteri cu stil”.

Despre film: Fă cunoștință cu Mickey Pearson (Matthew McConaughey), un american care și-a construit la Londra o mega-afacere din traficul de marijuana. Odată ce zvonul că este în căutare de potențiali înlocuitori pentru a ieși din schemă se răspândește, un război incendiar se declanșează – unul în care intrigile, mita, șantajul și amenințările curg gârlă.

https://www.youtube.com/watch?v=Ify9S7hj480&feature=emb_title


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente