Renato Usatîi: „Pavel Filip ar fi privatizat Casa Presei cu 1 milion de euro”

Renato-Usatii-loveste-din-nou-Eu-o-sa-l-aduc-pe-Plahotniuc-in-catuse–62853-1571423513

Renato Usatîi a declarat, în cadrul emisiunii Puterea a Patra, că socialiștii sunt criticați de faptul că ei „fac coaliție cu o grupare criminală”. Usatîi se referă la deputații care au rămas în prezent în PDM.

Mai mult, politicianul spune că unii deputați democrați recurg la acest pas pentru că au dosare penale.

„Va fi o coaliție anticetățeni. Va fi o coaliție pentru a nu merge la pușcărie, pentru unii, și de a fura, pentru alții. Pavel Filip, cu peste 1 milion de euro, a privatizat Casa Presei. Deputații care au rămas acum în PDM se tem de dosare penale. Dumitru Diacov dă în chirie jumătate de Chișinău – om gospodar. Dacă cineva se va așeza și va calcula toate clădirile care erau în subordinea Ministerului Culturii, va depista că ele deja aparțin lui Diacov. Vreau să vă spun că în balanța Ministerului Culturii sunt mai puține clădiri decât în proprietatea lui Diacov”, a menționat Usatîi.

Anterior, primarul de Bălți a scris pe Facebook că ar cunoaște numele viitorilor miniștri democrați, care ar putea face parte din noul cabinet de miniștri condus de Ion Chicu.

Iată ce a scris Usatîi pe pagina sa de Facebook: „Oleg Țulea (actualul ambasador al Moldovei în Ungaria, ruda lui Diacov) – ministru de externe, Serghei Răilean (finul lui Pavel Filip) – ministru al economiei, Alexandru Pînzari – ministru al apărării, Monica Babuc vrea să devină ambasadorul Moldovei în România”.

Se zvonește că Monica Babuc ar putea prelua conducerea Ministerului Educației și Cercetării.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente