Renato Usatîi spune că Pavel Filip a plecat la Vlad Plahotniuc în Miami în luna august. „Să iasă în fața presei și să arate ștampilele din pașaport”

manifest_54471900_03677200_96655300

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, spune cu precizie că Pavel Filip a fost în luna august în vizită la Plahotniuc, deși anterior declara că nu l-a văzut din luna iunie.

„Pavel Filip are o șansă să demonstreze dacă este un om sincer sau un mincinos. Să iasă mâine în fața presei cu ambele pașapoarte pe care le posedă. Vă asigur că el nu va face acest lucru. Știți de ce? În luna august are două ștampile în pașaport când a mers la Plahotniuc în Miami. Toți au vorbit cu el (n.r. cu Vlad Plahotniuc) și după ce a plecat din țară”, a povestit Usatîi.

Mai mult, el este încrezător că Ilan Șor este la propriu implicat în proiectul Pro-Moldova, pentru că Plahotniuc nu are bani și, în plus, are probleme de securitate. „Șor are treabă cu Pro-Moldova. Plahotniuc nu are treabă cu asta. El nu are dreptul să se implice în așa ceva, în caz contrar…”, a conchis Renato Usatîi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente