/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Declarațiile socialiștilor, după discuțiile cu PD. Ce direcții sunt gata să-și asume democrații în cadrul Guvernului

missing
05 martie 2020, ora 14:59

Socialiștii spun că la baza unei eventuale coaliții cu democrații ar putea sta acordul semnat cu Blocul ACUM, întrucât acesta conține prevederi cu care sunt de acord cei din Partidul Democrat (PD). Despre aceasta a declarat astăzi deputatul socialist Vlad Batrîncea în cadrul unui briefing de presă la Parlament. 

„Toate propunerile pe care le-am înaintat democraților le facem publice. Noi nu am discutat despre partajarea ministerelor, dar am propus ca bază democraților acordul semnat cu Blocul ACUM. Ei au acceptat. Dacă intenționează, cei din bloc de asemenea pot semna acest acord”, a declarat Vlad Batrîncea.

Alesul poporului a spus că democrații ar fi gata să-și asume anumite direcții din cadrul Guvernului precum: economie sau externe. Totodată, deputatul a precizat că posibil în acest weekend, socialiștii să aibă o nouă întrevedere cu democrații, într-un format mai restrâns, pentru a vedea dacă pot să ajungă la un numitor comun ce ține de programul de guvernare.

La același subiect:

Diacov spune ce au discutat cu reprezentanții PSRM: „Discuția a fost într-o atmosferă prietenească”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram