Trimite e-mail | Printeaza
IT
04.03.2020

Ministrul Anatol Usatîi a avut o întrevedere cu noua echipă de management a companiei „Moldcell”

Ministrul Anatol Usatîi a avut o întrevedere cu noua echipă de management a companiei „Moldcell”

Ministrul  Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, a avut o întrevedere cu noul Președinte al Consiliului de administrația SA „Moldcell”, İlter Terzioğlu, dar și cu noua echipă de management a companiei. Subiectul discuției a vizat proiectele investiționale ale companiei în țara noastră.

Anatol Usatîi a salutat intențiile noului investitor și a echipei sale de a relansa activitate „Moldcell”, dar și dorința acestuia de a  promova servicii competitive, inovative în acest sector vital, pentru întreaga economie națională.

„Ministerul Economiei și Infrastructurii susține investițiile strategice în dezvoltarea infrastructurii de comunicații. Mai mult, avem nevoie de o competiție reală pe piața de comunicații mobile, iar prelungirea situației de incertitudine cu compania „Moldcell” nu era în beneficiul sectorului”, a menționat ministrul.

La rândul său, İlter Terzioğlu, Președintele Consiliului de administrație al „Moldcell” a apreciat colaborarea și conlucrarea cu Ministerul Economiei și Infrastructurii. Mai mult, İlter Terzioğlu a manifestat interes față de beneficiile legislației privind parcurile IT din Republica Moldova și impactul acestei abordări inovatoare pentru dezvoltarea și extinderea afacerilor în țara noastră.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus