(video) Premieră: Noile Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Saloon & Estate facelift

Cu un design mai frapant, opțiuni îmbunătățite pentru individualizare și sistemul de infotainment MBUX, Mercedes-AMG modernizează modelele de clasă business E 53 4MATIC+ în caroserii sedan şi break.

Automobilele sunt o alternativă decentă pentru cei care caută ceva mai multă sportivitate decât oferă modelele non-AMG din uzină (care la fel au fost actualizate), însă nu sunt dispuşi să cheltuie o sumă mai mare pentru modelele de top E 63 AMG care urmează a fi arătate în formă actualizată.

Foto: autoblog.md

Ce a adus facelift-ul pe aceste maşini: Partea frontală complet restilizată, dar şi cea posterioară, îi conferă modelului de performanță un aspect și mai puternic. Grila de radiator specifică AMG ,cu conturul său nou în formă de A, întărește impresia de lățime, la fel ca şi noile faruri LED plate. Bara de protecţie frontală mai include în partea sa inferioară la fel o secţiune centrală sub forma literei A, cu cinci lame verticale.

Măsuri extinse de design, de asemenea, fac vedere din spate a sedanului să arate chiar mai musculos. Acestea includ noi stopuri formate din două elemente, noua bară de protecţie posterioară şi noua inserţie sub forma unui difuzor care se găseşte şi pe break. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub