(video) Fără frică de demisie: Ce spun miniștrii despre eventuale remanieri în Guvern

Niciun ministru nu vede vreun motiv pentru care funcția sa să fie dată altei persoane. În contextul anunțului PSRM-ului de astăzi, în care spun că vor negocia cu PD o coaliție, redacția UNIMEDIA a întrebat miniștrii dacă sunt motive pentru care ar putea fi demiși.

Foto: UNIMEDIA

„Eu mă simt că fac tot ce este posibil ca angajații MAI să acorde securitate cetățenilor. Discutăm în fiecare zi cu domnul Chicu îi raportez situația criminogenă, cum stau lucrurile la Ministerul de Interne. Sunt și unele atenționări la care poliția trebuie să atragă atenție. Nu am avut discuții de altfel”, a declarat ministrul MAI, Pavel Voicu.

Întrebat dacă se simte presat, luând în considerare că PD-ul negociază cu PSRM-ul, Voicu a zis că „Atunci când am fost delegat în această funcție am spus că noi ne dorim să depolitizăm această instituție. Eu consider că îmi reușește foarte bine”, a conchis Voicu.

În același timp, ministrul Economiei ți Infrastructurii, Anatolie Usatîi, se laudă și el și spune că lucrează bine. Iar în caz de demisie, acesta va dedica mai multe timp familiei. „Se vehiculează zvonurile și până când nimic exact”.

Fără frică de demisie este și ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, care spune că aprecierea ar trebuie făcută de cetățeni. Așezat bine pe fotoliu se vede și ministrul Învățământului, Corneliu Popovici, care se laudă că prim-ministru Chicu nu i-a făcut nicio observație în activitatea sa, iar dacă va fi să fie demis, se va conforma.

Amintim că astăzi a avut loc Congresul Republican al PSRM-ului, unde s-a decis inițierea discuțiilor cu PD în vederea unei coaliții în Parlament.

În această seară, Partidul Democrat va avea o ședință a Congresului Național, unde se va discuta propunerea PSRM.


Pub