Echipa #diez recomandă. Evenimente interesante pentru joi, 5 martie

pexels-photo-92332

E un început de primăvară frumos. Evenimente interesante te așteaptă mâine, 5 martie, iar echipa #diez a ales câteva care o să-ți placă neapărat.

# Festivalul Feminist

Evenimentul are drept scop să încurajeze ciclismul în rândul fetelor și va avea loc la sediul EcoVisio, str. A. Mateevici 71. Vezi mai multe detalii AICI.

# Ziua Ușilor Deschise la Universitatea de Stat din Moldova

Te gândești la universitate, dar nu știi ce specialitate să alegi? USM organizează Ziua ușilor deschise, în cadrul căreia poți cunoaște facultatea care îți este mai aproape și ce învață studenții în cadrul acesteia. Vezi mai multe detalii despre eveniment AICI.

# Cum să faci bani din vlogging? Ghid pentru începători

Vrei să faci un proiect video online și nu știi de unde să o apuci? Vino să afli de la Dorin Galben (Un show de doi Galbeni) care sunt pașii pentru a crea un produs de la zero. Vezi mai multe detalii despre eveniment AICI.

# Empowerment through Education & Entrepreneurship

Vrei să o cunoști pe Marie McDowell? Participă la un eveniment organizat de American House și cunoaște povestea și experiența ei în educație ca femeie care trăiește într-o diversitate culturală cu accent pe elementele moldo-americane. Persoanele interesate se pot înregistra AICI.

# Festivalul Internaţional de Muzică Mărțișor

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” de la Chișinău, în colaborare cu Palatul Național „Nicolae Sulac” din Chișinău, organizează, în data de 5 martie 2020, cu începere de la ora 18.00, un concert prilejuit de consemnarea a 50 de ani de la fondarea Orchestrei Naționale de muzică populară „Lăutarii” din Chișinău.
Spectacolul muzical include un recital al maestrului Gheorghe Zamfir – regele naiului – împreună cu orchestra „Lăutarii”, dirijată de cunoscutul violonist Nicolae Botgros. Această colaborare s-a soldat, pe parcursul anilor, cu realizarea unor proiecte de excepție prezentate pe ambele maluri ale Prutului. Vezi mai multe detalii AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente