(doc) Cine sunt 50 cei mai buni studenți din Moldova care au obținut „Bursa de merit 2019”, în valoare de 12 mii de lei

collage

Centrul de Informații Universitare a anunțat finaliștii celei de-a XXIV-a ediții a programului „Burse de Merit 2019”. În acest an, studenții de la UTM au obținut cele mai multe burse (13), fiind urmați de tinerii de la USM (șase) și ASEM (șase).

Cei mai buni studenți și masteranzi din țară au câștigat 50 de burse în valoare de 12 000 de lei fiecare. În cadrul acestei ediții a concursului, și-au depus dosarele 155 de studenți de la 17 instituții de învățământ superior din Republica Moldova.

Atât în urma evaluării dosarelor, cât și a prestației candidaților la o probă scrisă, 34 de studenți, ciclul licență, și 16 studenți, ciclul masterat, au devenit finaliștii programului „Burse de Merit” din acest an.

Cei 50 de învingători au fost selectați de către o Comisie Independentă de Experți, constituită din reprezentanți ai Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, comunității academice și societății civile.

În total, pe durata celor 24 ediții ale programului, peste 5 900 de studenți au participat la concurs, dintre care 1 550 au beneficiat de Burse de Merit.

Vezi mai jos lista tuturor câștigătorilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente