Ne place să te vedem zâmbind!

Mobiasbanca are daruri frumoase pentru tine, dragă femeie, pentru că ne place să te vedem zâmbind!

Foto: Mobiasbanca

În luna lui Mărțișor, cardul tău de la Mobiasbanca îți poate aduce în dar un certificat cadou în valoare de 5000 lei pentru procurarea accesoriilor din rețeaua de magazine FURLA!

Plătește cu orice card Mobiasbanca, cel puțin 10 cumpărături de minim 50 de lei fiecare, în perioada 1 - 31 martie și poți câștiga prin tragere la sorți, unul din cele 10 certificate puse în joc.

Cu fiecare tranzacție, efectuată în puncte comerciale și pe Internet, în țară sau în străinătate, șansele tale de câștig cresc! Mai mult, plătind cu un card de credit Mobiasbanca - ele se triplează!

Dacă nu deții deocamdată un card de la Mobiasbanca, poți depune o cerere de emitere în cea mai apropiată sucursală.

În aprilie, vom anunța rezultatele tombolei, iar cele 10 cliente norocoase își vor putea primi certificatele în valoare de 5000 lei fiecare.

Pentru detalii despre campanie accesează Regulamentul campaniei promoționale sau apelează 022 256-456.

_______________________________________________________________________

Mobiasbanca – OTP Group S.A. parte unui grup financiar European puternic, marchează 30 de ani de activitate pe piața bancară, timp în care a devenit un partener de încredere pentru clienții și partenerii săi. Fiind o bancă universală, pune la dispoziția clienților săi produse bancare inovatoare în condiții avantajoase și de siguranță. Mobiasbanca operează prin 51 de unități, bazându-se pe experiența a circa 700 de angajați care deservesc peste 160 000 clienți persoane fizice, juridice și antreprenori. Banca se implică, își asumă angajamentul și responsabilitatea pentru dezvoltarea durabilă a comunității, sprijinind mai multe proiecte și inițiative cu caracter sportiv, educativ și cultural, inclusiv protejarea mediului ambiant.


// console.log('no ads situation')