(video) Premieră mondială: Noul Mercedes-Benz E-Class facelift! Modificările pe care le-a suferit

Inteligența auto devine acum captivantă și dinamică. Modelele Mercedes-Benz E-Class Saloon și Estate au trecut printr-o actualizare completă ca primii reprezentanți ai acestui model de serie.

Ambele maşini vor ajunge în showroom-urile dealerilor europeni din vara anului 2020. Versiunea cu ampatament alungit a sedanului (pentru China), precum și variantele Coupe & Cabriolet, vor urma în curând.

Foto: autoblog.md

Cu peste 14 milioane de exemplare în caroserii sedan şi break, livrate din 1946 şi până în prezent, Clasa E a mărcii germane este cea mai vândută serie de modele din istoria sa. Este percepută de mulți drept „inima mărcii”. Cea de-a zecea generație a stabilit tendințe de stil în 2016, cu designul său curat, dar atractiv emoțional și un interior exclusivist, de înaltă calitate.

Bogăția inovațiilor, cum ar fi în domeniul sistemelor de asistență la conducere, i-a fost de asemenea caracteristică. Această combinație atrăgătoare emoțional și în același timp inteligentă este extrem de reușită: până în prezent, mai mult de 1.2 milioane de clienți din întreaga lume au cumpărat o berlină de ultimă generație sau un E-Class Estate. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub