(video) Premieră mondială: A patra generaţie Audi A3 Sportback

Împreună cu anunţul debutului curând al noilor modele electrice e-tron S şi e-tron S Sportback, Audi introduce astăzi a patra generaţie a hatchback-ului A3!

De asemenea, a ţinut să marcheze online cei 40 de ani de la apariţia sistemului de tracţiune integrală quattro, în loc să o facă la Salonul Auto Internaţional de la Geneva, dar despre toate pe rând.

Foto: autoblog.md

Lansând modelul A3 în anul 1996, Audi a dat naștere clasei compacte premium. A patra generație a acestui model de succes este lansată acum pe piață în formă nouă, sportivă, digitalizată și conectată. Caroseria cu design progresist a modelului A3 Sportback îmbracă numeroase inovații preluate din clasele superioare de automobile, ca de exemplu sistemele de infotainment, suspensiile și sistemele de asistență a șoferului.

Noul Audi A3 Sportback se remarcă prin proporțiile sale compacte și sportive. Grila Singleframe lată și prizele de aer mari din față accentuează caracterul dinamic al compactei premium. Linia umerilor este trasată cursiv de la faruri, la blocurile optice din spate. Ca nou element al designului Audi, suprafața de sub această linie este curbată spre interior, accentuând pasajele roților. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub