(video) Premieră: Koenigsegg dă lovitura cu noul Gemera – hiper automobil hibrid cu patru locuri şi motor cu trei cilindri

Suedezii de la Koenigsegg urmau să facă din nou senzaţie la Salonul Auto Internaţional de la Geneva, de această dată cu mai multe maşini aranjate într-un stand semnificativ mai mare în dimensiuni, însă pentru că ediţia din acest an a fost anulată şi-a arătat premierele „online”, reuşind şi în acest mod să uimească o lume întreagă.

Interesant însă este că prezentarea maşinilor a fost organizată şi filmată chiar la standul amenajat la centrul expoziţional Palexpo, acolo unde urma să se desfăşoare Salonul Auto, înainte de a-l demonta şi a pleca acasă!

Foto: autoblog.md

Una dintre premiere este noul Gemera! Producătorul îl numeşte primul automobil de tip Mega-GT şi primul Koenigsegg din istorie pentru patru pasageri!

"Performanța finală a aparținut lumii maşinilor cu două locuri şi cu un spațiu de bagaje foarte limitat – dar până acum. Gemera este o categorie de mașini complet nouă, unde un megacar extrem întâlnește un interior spațios și un tren de rulare prietenos cu mediul. Ceea ce a rezultat numim Mega-GT", spune CEO-ul și fondatorul Christian von Koenigsegg, care şi-a implicat chiar propria familie în prezentare. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub