07:49:11 20.04.2024
Stiri

S-a dus la un salon din Chișinău și i-a făcut o ofertă indecentă manichiuristei: Femeia a mers direct la Poliție și așa a fost desființat un „cuib” de proxeneți

Social 03.03.2020 09:22 Vizualizări2681 Autor: Ziarul National
S-a dus la un salon din Chișinău și i-a făcut o ofertă indecentă manichiuristei: Femeia a mers direct la Poliție și așa a fost desființat un „cuib” de proxeneți


A venit să-și facă manichiura și i-a propus femeii care îi presta servicii o muncă mai plătită, doar că în Israel și viza prostituția.

Angajata salonului s-a dus direct la Poliție și așa a ajutat oamenii legii să desființeze o grupare internațională care recruta tinere din R. Moldova, România și Ucraina, pe care le transporta în Israel ca să ofere servicii sexuale.

Angajații Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) și ofițerii Centrului pentru combaterea traficului de persoane al INI au stabilit că membrii grupării sunt trei persoane originare din R. Moldova, dar și doouă din Israel. Acestea plasau anunțurile pe internet și se ocupau de transportarea tinerelor recrutate până la destinație.

Coordonatorul grupării este o cetățeană din R. Moldova cu vârsta de peste 60 de ani, care-și recunoaște vina și cooperează cu autoritățile în investigarea acestei activități criminale. Alți doi cetățeni, membri ai grupării, sunt un bărbat și o femeie cu vârste cuprinse între 25 și 30 de ani.

La această etapă au fost identificate două tinere recrutate, cu vârste de 22 și 25 de ani, din Chișinău. Acestea, însă, nu au fost exploatate, așa cum investigarea activității grupării a fost declanșată la denunțul uneia dintre acestea.

Oamenii legii încearcă acum să identifice toți membrii acestei grupări.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md