12:35:06 20.04.2024
Stiri

„Moldinconbank” INFIRMĂ supoziţiile lui Usatîi: „Informațiile sunt eronate şi au un caracter evident speculativ, fiind lansate cu scopul de a induce în eroare opinia publică"

Economie 03.03.2020 19:05 Vizualizări1704 Autor: Ziarul National
„Moldinconbank” INFIRMĂ supoziţiile lui Usatîi: „Informațiile sunt eronate şi au un caracter evident speculativ, fiind lansate cu scopul de a induce în eroare opinia publică


Conducerea „Moldinconbank” infirmă faptul că din bancă ar urma să fie retrase în jur de 100 de milioane de euro pentru a fi transferate peste hotare, aşa cum a declarat într-o intervenţie pe Facebook liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.

Astfel, conducerea băncii exclude categoric o potențială fraudă bancară, aşa cum a afirmat Usatîi.

„Moldindconbank declară cu toată certitudinea că informațiile difuzate sunt eronate şi au un caracter evident speculativ, fiind lansate cu scopul de a induce în eroare opinia publică", se arată într-un comunicat plasat pe pagina web a instituţiei.

Sursa citată a adăugat că acționarul majoritar al băncii este „Doverie – Invest” J.S.C., companie deținută de către „Doverie United Holding J.S.C. - unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din Bulgaria, fiind fondat în anul 1996 şi care gestionează în prezent active în valoare de peste 1 miliard de euro (la finele 2019), acțiunile sale fiind listate public la bursa de valori din Bulgaria.

Principalele domenii de activitate a fondului sunt comerțul, industria construcțiilor, asigurările şi ocrotirea sănătății.

„În prezent, Moldindconbank este una din cele mai mari şi performante bănci din țară, activând în regim normal şi prestând cu succes serviciile sale celor peste 800 de mii de clienți. Moldindconbank a demonstrat nu o dată că poate face față provocărilor externe, implementând pe parcursul activității sale o strategie de succes focusată pe siguranță, inovație şi necesitățile clienților săi", conchide sursa citată.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md