Lista universităților din Moldova la care poți deveni „Student pentru o zi”. Cum te poți înregistra

collage

Ești absolvent al treptei liceale și nu te-ai determinat unde vrei să-ți continui studiile sau ce specialitate să alegi? Participă în cadrul proiectelor „Student pentru o zi” la universitățile din Moldova și alege profilul pe care vrei să-l studiezi ulterior. În cadrul evenimentelor, vei găsi răspunsuri la întrebările care te interesează, vei avea ocazia să socializezi cu studenții universităților și vei cunoaște totul despre disciplinele universitare.

# Ziua Ușilor Deschise la Universitatea de Stat din Moldova

Image may contain: one or more people, people standing, crowd and outdoor

Centrul de ghidare în carieră şi relaţii cu piaţa muncii al Universității de Stat din Moldova organizează „Ziua ușilor deschise” pe 5 martie 2020, între orele 11.00 și 15.00. Evenimentul va avea loc pe strada Alexei Mateevici 60, blocul IV.

Evenimentul va cuprinde două arii de desfășurare:

# „Ziua CARIEREI” – pentru studenții interesați de angajare (în acest context va avea loc un dialog cu potențialii angajatori care își vor prezenta ofertele de angajare);
# „Ziua UȘILOR DESCHISE” – pentru liceenii care vor să-și construiască imaginea viitoarei profesii și să cunoască în același timp specificul mediului universitar. Mai multe detalii vezi AICI.

# Student pentru o zi la Academia de Studii Economice din Moldova

Vrei să descoperi viața de student? Află cum poți să devii student pentru o zi la Academia de Studii Economice din Moldova

Ești elev în clasa a XII-a și arzi de nerăbdare să descoperi studenția? ASEM îți oferă oportunitatea să „guști” din studenție, devenind studentul instituției pentru o zi.

Evenimentul va avea loc pe parcursul a două zile (joi, 5 martie, și vineri, 6 martie). Începutul zilei în care poți proba postura de student este la ora 10 dimineața. Detalii vezi AICI.

De asemenea, organizatorii menționează că numărul de locuri este limitat. Prin urmare, dacă îți dorești să mergi, trebuie să completezi formularul de participare. Formularul îl găsești aici.

# Student pentru o zi la Universitatea Tehnică a Moldovei

Ești absolvent de liceu sau colegiu/centru de excelență? Devino „Student pentru o zi” la UTM

Proiectul „Student pentru o zi” oferă elevilor din clasele terminale ale liceelor și colegiilor/centrelor de excelență posibilitatea de a trăi în mod real viața de student în cadrul Universității Tehnice a Moldovei. La UTM, vei beneficia de o posibilitate reală de a alege o carieră în domeniul ingineriei.

Vei avea posibilitatea să vizitezi facultatea aleasă, să participi la cursuri, traininguri, ore de laborator împreună cu studenții reali, dar și să beneficiezi de servicii de cazare și masă în campusul universitar. Evenimentele vor avea loc pe 27 martie și 10 aprilie. Detalii găsești AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente