/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Situația la frontiera cu Ucraina, după ce în țara vecină a fost confirmat primul caz de coronavirus

missing
03 martie 2020, ora 12:44

După ce în Ucraina a fost confirmat primul caz de coronavirus, reprezentanții Poliției de Frontieră spun că până-n prezent niciun termoscaner nu a fost instalat la punctele de trecere cu țara vecină, iar pasagerii sunt verificați cu termometrele digitale.

„La moment se i-au aceleași măsuri. Dacă vorbim de angajați, aceștia poartă măști, mănuși și folosesc soluții dezinfectante. Ghișeele de control sunt aerisite și este păstrată curățenia.

Cât ține de călătorii care vin din țările unde s-au înregistrat cazuri de coronavirus, inclusiv Ucraina, aceștia sunt verificați cu termometrul digital. La punctele de trecere nu au fost instalate termoscanere, pentru că nu sunt spații special amenajate”, a comunicat pentru tv8.md ofițera de presă Raisa Novițchi.

Menționăm că, în ultimele 24 de ore, pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 18 122 de traversări, dintre care 10 350 de treceri la frontiera moldo-română, 4 940 de treceri la frontiera cu Ucraina și 2 832 la Aeroport.

Ministrul adjunct al Sănătății din Ucraina, Victor Liașko, a anunțat astăzi în cadrul unui briefing de presă că un bărbat din Cernăuți, care s-a întors din Italia, a fost depistat cu coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram