/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Două fete, jefuite de un bărbat la Botanica, în timp ce se întorceau de la școală

missing
03 martie 2020, ora 13:21

Un bărbat din capitală a fost reținut de polițiști pentru furtul a două telefoane mobile. Jaful s-a produs în plină stradă în sectorul Botanica din Chișinău. Individul și-a recunoscut vina.

Bărbatul, de 35 de ani, este bănuit că a deposedat în mod deschis două minore de telefoanele mobile. Acestea au vârstele de 11 și respectiv 13 ani. Totul a avut loc pe strada Sarmizegetusa, în timp ce fetele se întorceau de la școală spre casă.

Despre acest caz, minorele au comunicat părinților, care la rândul lor au alertat Poliția. În cadrul audierilor, individul și-a recunoscut vina și a spus că telefoanele le-a vândut, informează Poliția capitalei.

În ambele cazuri au fost inițiate cauze penale. Polițiștii au stabilit că suspectul se afla în căutare pentru furturi din buzunare cu sentință de condamnare de doi ani și șapte luni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram