O mamă și fiul ei de cinci ani, loviți de automobil, în timp ce treceau strada neregulamentar

O femeie în vârstă de 35 de ani și fiul acesteia în vârstă de cinci ani au fost loviți de automobil în timp ce traversau neregulamentar strada. Incidentul a avut loc la Tiraspol.

Foto: https://mvdpmr.org/

Potrivit presei din stânga Nistrului, la intersecția străzilor Chapaev și Poletsky, șoferul unui SUV Toyota a lovit o mamă cu un copil. Pietonii traversau strada nereglementar.

După accident, șoferul autoturismului a oprit autovehiculul de marca Zhiguli care trecea prin preajmă și a solicitat să ducă victimele la centrul de tratament. Șoferul Toyotei a rămas să aștepte polițiștii.

Cetățeanul în vârstă de 65 de ani, locuitor din Tiraspol, a explicat poliției rutiere că dânsul se deplasa pe banda din stânga, iar pe banda dreaptă se afla o altă mașină din cauza căreia nu a observat imediat pietonii.

Mama copilului, în vârstă de 35 de ani, s-a ales cu vânătăi a articulației șoldului stâng. Medicii au depistat la băiat comoție cerebrală.

Fiul femeiii a fost internat la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău.

Ancheta privind incidentul continuă. Angajații inspectoratului de trafic de stat stabilesc toate circumstanțele accidentului rutier.


Pub