(video) Ce riscă protestatarul care a spart ușa Guvernului cu buzduganul

Bărbatul care a spart geamul de pe ușa Guvernului cu buzduganul riscă să se aleagă cu un dosar penal, a declarat pentru UNIMEDIA ofițera de presă a Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Foto: UNIMEDIA

„Bărbatul a fost identificat de către oamenii legii. Organul de urmărire penală al IP Buiucani documentează cazul prin prisma art.274 Cod de procedură penală, și urmează să stabilească toate circumstanțele. Uterior, va fi luată o hotărâre conform legislației în vigoare”, a declarat Natalia Stati.

Un protestatar, care s-a alăturat manifestației combatanților de pe Nistru, adunați astăzi în fața Pieței Marii Adunări Naționale, a spart geamul ușii Guvernului cu un buzdugan. Bărbatul imediat a fost imobilizat de forțele de ordine.

Momentul a fost surprins pe camerele video, iar din imagini se observă cum bărbatul înaintează cu viteză, lovește cu buzduganul fereastra ușii Executivului. Uterior, bărbatul este imobilizat de forțele de ordine.

În aceste clipe are loc o acțiune de protest la Guvern. Veteranii războiului de pe Nistru scandează „Demisia la toți trădătorii”, după ce anterior, ministrul de Externe Aureliu Ciocoi a declarat că în 1992, Rusia a intervenit pentru a opri vărsările de sânge.


Pub