Samsung Electronics prezintă Samsung Galaxy S20, noua generație de telefoanele mobile care schimbă fundamental modul în care este creat conținutul online

O nouă bijuterie inteligentă a apărut pe piața de telefoane. Compania Samsung surprinde din nou, de această dată cu un nou Galaxy, și anume S20, o nouă serie de telefoane mobile, care schimbă radical modul de prezentare al contentului.

Foto: Samsung

Noul design al telefonului combină inteligența artificială cu cel mai mare senzor de imagine dedicat unei distribuiri impecabile a contentului.

Samsung Galaxy S20 / Sursa:Samsung

Un nou mod de creare a contentului

Astăzi oamenii își povestesc viața prin fotografii. Astfel, atunci când aleg un telefon, primul factor decizional este camera. Creat pe baza modului de viață al generației moderne, Galaxy S20 a obținut un nou sistem de camere, care lucrează în baza inteligenței artificiale și a celui mai mare senzor, care l-a distribuit vreodată Samsung.

Samsung Galaxy S20 / Sursa:Samsung

- Cadre de înaltă calitate - dimensiune mai mare a foto matriței Galaxy S20 asigură rezoluție înaltă a camerei care îmbunătățește detaliile, dar și funcțiile de tăiere și apropiere. S20 și S20+ are o camera de 64 MP, S20 Ultra, 108 MP. Printre alte beneficii se numără posibilitatea senzorului de a captura mai multă lumină, ceea ce face imaginea mai bogată chiar și în condiții de iluminare slabă.

Samsung Galaxy S20 / Sursa:Samsung

- Space Zoom - funcția ce permite apropierea de obiect prin intermediul camerei, chiar dacă acesta se află la o distanță mai mare.

Samsung Galaxy S20 / Sursa:Samsung

- Multicadru - Galaxy S20 poate filma concomitent mai multe imagini și video.

Multicadru Galaxy S20 / Sursa:Samsung

- Filmare profesională - Galaxy S20 susține standardul video 8K, pentru ca utilizatorii să poată captura lumea înconjurătoare, așa cum o văd.

Filmare profesională / Sursa:Samsung

Mai multe posibilități pentru activitățile preferate

-Muzica - funcția music-share permite conectarea la alte dispozitive, prin Bluetooth, la automobile.

- Convorbirea prin video prin Google Duo - telefonul Galaxy S20 îți permite să comunici prin video cu cei mai apropiați, ușor și simplu. Pentru aceasta este suficient să apăsați pe butonul Duo în aplicația din telefon pentru a începe convorbirea în calitate FHD.

- Youtube - datorită parteneriatului cu Youtube, înregistrările video cu rezoluția 8k pot fi încărcate din telefon direct în serviciul video

- Jocuri- gamerii primesc cel mai mare upgrade și un gameplay bun datorită display-ului cu frecvența de 120 hz.

Samsung Galaxy S20 / Sursa:Samsung

Cu ce este mai bun S20?

Galaxy S20 are o baterie puternică, dotat cu dispozitiv rapid de încărcare de 25 vt, iar Galaxy S20 Ultra, cu 45 vt. Toate modelele noi dețin un spațiu mare pentru cartela de memorie adițională de 128 GB.

Samsung Galaxy S20 / Sursa:Samsung

Dispozitivul poate utiliza și funcția smart home cu ajutorul aplicației Smart Things, să monitorizeze sănătatea cu Samsung Health și multe altele.

În fiecare an, dispozitivele Galaxy S, dețin locuri de top în ratingul display-urilor al companiei Display Mate. Într-un studiu recent, experții unei organizații profesionale au notat ecranul Galaxy S20 Ultra cu cea mai înaltă apreciere- A+ și l-au numit cea mai bună decizie pe piața telefoanelor.

Căștile viitorului, BUDS+

Castile fără fir Buds+ permite utilizatorilor să se teleporteze prin intermediul muzicii și al podcasturilor. La crearea acestora au participat specialiști mondiali AKG în domeniul audio-tehnicii care au obținut difuzoare ce emană un sunet curat și echilibrat. Accesoriul conține și trei microfoane care asigură o convorbire eficientă. Dacă ești un utilizator activ, căștile sunt perfecte, asta pentru că timpul autonom de lucru este până la 11 ore. O particularitate aparte este compatibilitatea Galaxy Buds+ cu IOS care este posibilă printr-o aplicație specială.

Galaxy Buds+ cu IOS / Sursa:Samsung

Dispozitivele pot fi comandate în prealabil în perioada 11 februarie - 11 martie curent, în magazinele partenere Samsung în Republica Moldova.


// console.log('no ads situation')