00:00:29 20.04.2024
Stiri

Veteranii din PMAN neagă acuzațiile potrivit cărora anumiți politicieni ar sta în spatele protestelor: „Vă dați seama ce bătaie de joc?”

Social 02.03.2020 15:44 Vizualizări775 Autor: Ziarul National
Veteranii din PMAN neagă acuzațiile potrivit cărora anumiți politicieni ar sta în spatele protestelor: „Vă dați seama ce bătaie de joc?” captură


Veteranii războiului de pe Nistru, care organizează astăzi, 2 martie, un protest în Piața Marii Adunări Naționale, neagă orice implicare politică în acțiunile lor și îi acuză pe socialiști că lansează minciuni și zvonuri. Aceștia s-au referit, în primul rând, la o declarație făcută de deputatul socialist, Grigore Novac.

„Vă dați seama ce bătaie de joc? Râsurile ce sunt ei.. Cum au ajuns să ne facă ei pe noi”, a spus un veteran, în timp ce mulțimea i-a huiduit pe socialiști, autorii acestor zvonuri.

„Trădătorii, mincinoșii”, au strigat combatanții războiului de pe Nistru.

Un alt veteran a strigat din mulțime, cu referire la deputatul socialist: „Spune-i că e un bou”.

„Noi nu suntem cu niciun partid, noi suntem veterani”, a adăugat un alt protestatar, în timp ce un veteran și-a îndemnat, în glumă, camarazii să caute geanta neagră în care Ilan Șor îi ducea bani lui Igor Dodon.

Amintim că sute de veterani ai războiului de pe Nistru protestează împotriva guvernării socialiste, cerând demisia ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, pentru declarațiile scandaloase ale acestuia, potrivit cărora armata rusă ar fi aplanat conflictul armat din 1992. Totodată, ei cer indemnizații mai mari și mai multe facilități pentru a îmbunătăți calitatea vieții celor care au apărat cu arma în mâini integritatea R. Moldova.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md