Evenimente pentru ziua de marți. Unde să mergi la Chișinău dacă ești în pană de idei

pexels-photo-3121475-920×581

A început o nouă săptămână de muncă, iar echipa #diez nu obosește niciodată. Mereu vine cu recomandări utile pentru cititori.

# Lecție absolut gratuită de chitară pentru copii 10+ și maturi

Școala de chitară „DreamGuitar” anunță organizarea lecțiilor gratuite de chitară pentru copii cu vârsta 10+ ani și pentru maturi.

Este posibil ca orarul lecțiilor de probă să nu corespundă cu cel indicat în detaliile evenimentului și, din acest motiv, fiecare persoană ce completează formularul este contactată individual, pentru a fi programată la lecția gratuita. Indiferent de abilitățile muzicale, copiii și maturii la această lecție învață prima sa melodie la chitară.

Pentru a participa la o lecție gratuită, completează acest formular.

# Festivalul Gravidelor II

În cadrul seminarului, medicii și specialiștii în sănătate vor aborda o serie de subiecte de interes pentru viitorii părinți. De asemenea, fiecare participantă va avea posibilitatea să interacționeze cu invitații speciali și chiar să se consulte pe o problemă personală.

Intrarea este gratuită doar în bază de înregistrare! Completează formularul AICI.

La eveniment, mamele sunt așteptate fără copilași (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții.

Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2. Mai multe detalii vezi AICI.

# Lansare de carte

Editura Știința te invită la lansarea ultimelor trei din cinci volume de opere semnate de Dimitrie Cantemir: „Istoria creșterilor și a descreșterilor Curţii othmanice sau aliothmanice”, „Descrierea stării de odinioară și de astăzi a Moldovei” și „Divanul”. Acestea, precum și alte două volume – „Hronicul vechimei a romano-moldo-vlahilor” și „Istoria ieroglifică” – completează lista de opere ale lui Dimitrie Cantemir, editate la moment de Editura Știința în colecția „Moștenire”.

Evenimentul va avea loc la Biblioteca Națională a Republicii Moldova cu începere de la ora 15.00.

# Siberia din oase

Filmul e construit din confesiunile a patru protagonişti care au fost ridicaţi şi trimişi forţat în Siberia, în cel de-al doilea val de deportări, în noaptea din 6 spre 7 iulie 1949. Fiecare segment are o istorie separată, iar în ansamblu ele punctează ororile şi dramele prin care au trecut zeci de mii de basarabeni în perioada stalinistă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente