Șapte filme pe care trebuie să le privești în prima lună de primăvară în cinematografele Patria

c0f104c1-02dc-54a8-bf4b-91c1a32cdf6c

Ești un adevărat cinefil sau pur și simplu cauți filme bune? Iată ce filme apar în prima lună a primăverii, pe care ți le recomandăm să le privești în rețeaua de cinematografe Patria.

5 martie

#1. Insula fanteziilor

Pe Insula fanteziilor, într-o staţiune tropicală de lux, enigmaticul Mr. Roarke transformă în realitate cele mai ascunse visuri ale oaspeţilor săi. Dar atunci când fanteziile se transformă în coşmaruri, oaspeţii, pentru a-şi salva viaţa, trebuie să dezlege misterul insulei.

Melanie Cole (interpretată de Lucy Hale, protagonista din hitul Truth or Dare) vrea să-şi vindece rănile răzbunându-se pe cineva care o teroriza în copilărie. Fantezia prinde viaţă: acea persoană apare subit în carne şi oase în faţa ei, iar în fantezie, Melanie se află la butoane. Dar oare are puterea să-și pună în aplicare planul de răzbunare?

Mistuită de regrete, Gwen Olsen (Maggie Q), ar vrea să-și schimbe alegerile decisive, să o ia pe alt drum, care să-i aducă fericirea şi liniştea. E posibil? Poate, dar va trebui să treacă prin infern pentru asta.

Poliţistul Patrick Sullivan (Austin Stowell) visează să-şi vadă tatăl, care a murit în misiune, dar fantezia îl obligă să exploreze zone mai profunde. Ca un copil inocent, îşi imaginează că se poate juca cu arme adevărate pentru a-i elimina pe răufăcători, dar lucrurile scapă de sub control.

JD (Ryan Hansen) nu are ambiții mari: doar își aduce pe insulă fratele vitreg pentru a se distra fără restricții, dezlănțuindu-și fanteziile într-o petrecere sub cerul liber.

# Hotel „Belgrad”

Pașa, un macho vesel, este proprietarul unui hotel de cinci stele din Belgrad. Are o viață fără probleme, până când într-o zi strică accidental o achiziție de mai multe milioane a unui colecționar mafiot.

# Tot înainte

Plasat în suburbia unei lumi de poveste, Onward este povestea a doi frați elfi care pornesc într-o călătorie cu scopul de a afla dacă magia mai este prezentă în lume.

12 martie

# Bloodshot

Ray Garrison (Vin Diesel), un soldat de elită ucis în acțiune, este readus la viață de către o echipă de cercetători cu ajutorul nanotehnologiei, căpătând astfel abilități supraomenești.

19 martie

# Omul invizibil

Prinsă într-o relație violentă cu un om de știință genial și bogat, dar obsedat de control, Cecilia Kass (Moss) reușește să fugă în miezul nopții și să se ascundă cu ajutorul surorii sale (Harriet Dyer din The InBetween), a prietenului lor din copilărie (Aldis Hodge, Straight Outta Compton) și a fiicei adolescente a acestuia (Storm Reid, Euphoria). Dar când fostul său partener (Oliver Jackson-Cohen din The Haunting of Hill House) se sinucide și îi lasă o parte mare din uriașa lui avere, Cecilia începe să suspecteze că moartea lui nu e decât o farsă. Pe măsură ce începe să fie confruntată cu coincidențe din ce în ce mai sinistre, care pun în pericol viața celor dragi ei, Cecilia simte că sănătatea ei mentală e tot mai fragilă din cauza eforturilor ei disperate de a le dovedi celorlalți că e hărțuită de o ființă care nu poate fi văzută.

26 martie

Fără zgomot 2

Familia Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) și-a părăsit casa unde au avut loc tragicele evenimente și este acum nevoită să înfrunte terorile lumii exterioare. Mama și cei trei copii își continuă lupta pentru supraviețuire cu îndârjire, deși creaturile care vânează după zgomote nu mai sunt singurele pericole mortale care pândesc din întuneric…

# Mulan 

Acţiunea va merge pe urmele lui Hua Mulan, fiica unui bătrân luptător, care se deghizează în bărbat şi îi ia locul tatălui său în armata gata de luptă, cu ajutorul dragonului de încredere al familiei, Mushu.

Autoare: Mădălina Demian

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente