/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un socialist îi acuză pe deputații din grupul Candu că ar sta în spatele protestului de la Guvern

missing
02 martie 2020, ora 13:45

Socialiștii cred că protestul inițiat astăzi în fața Guvernului de către veteranii războiului de pe Nistru ar fi ghidat de deputații din grupul Candu, care ar fi susținuți de Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor. Deputatul PSRM, Grigore Novac, afirmă că oamenii au fost aduși organizat în Piața Marii Adunări Naționale.

Un grup violent de persoane a încercat să deturneze sensul manifestărilor de astăzi, recurgând în fața Guvernului la gesturi agresive și încălcând legile. Informațiile de care dispunem arată că în spatele acestui „protest” stau Plahotniuc și Shor, împreună cu noua lor echipă reunită în proiectul „Pro Moldova”. De altfel, este suficient să vă uitați la câteva dintre fețele celor care au comis agresiuni în fața Guvernului și o să recunoașteți personajele folosite de atâtea ori de Plahotniuc în acțiuni făcute împotriva partidelor de opoziție. Aceleași metode, aceleași autobuze cu care au fost aduși forțat din teritoriu, aceiași regizori, aceiași executanți și, probabil, aceiași bani folosiți din frauda bancară”, a scris Novac pe Facebook.

În aceste clipe veteranii așteaptă să intre în clădirea Guvernului pentru a discuta cu premierul Ion Chicu. Protestatarii au fost invitați la discuții, dar insistă să meargă doar împreună cu presa. Reprezentanții Guvernului nu acceptă, deocamdată, să intre jurnaliștii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram