(video) Primăria capitalei lansează campania de informare „Oraşul meu”. Spotul informațional va fi difuzat în transportul public municipal

Începând cu ziua de astăzi, 1 martie, Primăria municipiului Chișinău lansează o campanie de informare şi promovare a capitalei, cu genericul „Oraşul meu". Spotul informațional plasat în troleibuze și autobuze are drept scop promovarea imaginii orașului și dezvoltării turismului, precum și creșterea tranparenței privind activitatea municipalității.

Foto: https://www.chisinau.md/

Filmulețul descrie frumusețea capitalei noastre, prin clădirile istorice și monumentele de arhitectură, străzile largi, rețeaua de transport public. Tot aici sunt prezentate date istorice și statistice despre oraș: numărul de grădinițe și școli, rețeaua de biblioteci municipale, muzee, teatre, monumente, parcuri și scuaruri, orașe înfrățite cu capitala noastră, Chișinăul în denumirea străzilor din alte orașe etc.

De asemenea, spotul video conține mesajele de responsabilizare civică: comportamentul oamenilor în spațiile publice, în transport și pe străzi; promovarea sportului și a modului sănătos de viață, protecția mediului, ocupațiile copiilor în timpul liber, grija față de animale și echiparea posesorilor de câini în timpul plimbatului acestora.

Materialul video are scopul de a crește gradul de transparență a activității autorităților publice locale, precum și mediatizarea informațiilor utile pentru locuitorii urbei, prin intermediul proiectului municipal „Cu grijă pentru cetățeni", care se va desfășura pe parcursul anului 2020.


Pub