Pavel Filip: „Sponsorii au contribuit cu banii proprii și au adunat... tocmai 7 deputați”

Liderul Partidului Democrat spune că decizia celui de-al șaptelea deputat, care a plecat pe 28 ferbuarie 2020 din cadrul formațiunii, ar fi fost luată încă de la prima scindare. „L-au mai lăsat câteva zile pentru diversitate, ca să pară în mod fals că plecările sunt în cascadă”, scrie Pavel Filip pe pagina sa de Facebook.

Foto: UNIMEDIA

„Sponsorii „au decis să contribuie cu bani proprii și au adunat”... tocmai 7 deputați. Azi au mai “curățat” PD de unul, care era de la bun început în grupul plecat, însă l-au mai lăsat câteva zile pentru diversitate, ca să pară în mod fals că plecările sunt în cascadă.

Resetarea PD merge bine: cei care au venit în partid pentru bani au înțeles că acea epocă s-a încheiat și nu-și mai găsesc locul în PD, așa că pleacă de bună voie”, a scris Pavel Filip, după ce deputatul Gheroghe Brașovschi a anunțat că pleacă din PD și se alătura grupului Pro-Moldova, condus de Andrian Candu.

Pavel Filip / Sursa:Facebook

Deputatul Gheorghe Brașovschi a anunțat pe 28 februarie că părăsește PD, nemulțumit că „nu mai are o susţinere necesară în cadrul partidului pentru a continua să muncească în direcția lucrurilor bune”. Acesta a aderat la grupul Pro-Moldova, condus de Andrian Candu, format deja din 7 deputați ce au părăsit fracțiunea și partidul democraților.


Pub