(foto) Audit la Piața Centrală și reamenajarea acesteia cu pavilioane și hale separate

Piața Centrală va fi suspusă unui audit intern, pentru a identifica „punctele slabe în activitatea instituției”. Anunțul a fost făcut de primarul capitalei, Ion Ceban, după o vizită întreprinsă la Piața Centrală.

Foto: Facebook

„Am discutat despre cum vedem noi amenajarea pieții centrale și am solicitat actualei administrații să analizeze și să rezolve toate problemele juridice ale întreprinderii municipale. La fel, am dispus ca în cel mai scurt timp, să fie efectuat un audit intern al instituției, pentru a vedea unde sunt punctele slabe în activitatea acestei entități”, a scris primarul capitalei, pe pagina sa de Facebook.

Ion Ceban susține că piața din centrul orașului va fi reamenajată, „după modelul din alte țări, cu pavilioane și hale separate”.

Pentru asta, reprezentanții Î.M. ,,Piața Centrală”, împreună cu specialiști de la Institutul Municipal de Proiectări „ChișinăuProiect", vor merge în vizite de studiu pentru a fi instruiți la București, Minsk, Voronej și Moscova.

Primarul a discutat și cu vânzătorii, care i s-au plâns pe condițiile proaste de lucru.

Ion Ceban / Sursa:Facebook
Ion Ceban / Sursa:Facebook
Ion Ceban / Sursa:Facebook

Piața Centrală este o advărată „găină cu ouă de aur” a capitalei. Ion Ceban a menționat, anterior că numai din taxa pentru mesele din pavilioane se adună lunar circa 400 de mii de euro.


Pub