Acuzații dure la adresa lui Năstase, îndemnat să-și retragă sprijinul pentru Cobzac: „Ați ales cea mai proastă armă de a diviza voturile la Hîncești”

Fostul candidat la parlamentarele din circumscripția Hîncești al Partidului Liberal Democrat din Moldova îl acuză pe Andrei Năstase de „divizarea voturilor” și-l îndeamnă să-i „urmeze exemplul”, după ce Postolachi s-a retras din cursă. Acesta a făcut o postare pe pagina sa de Facebook, cu un mesaj dur la adresa liderului Platformei DA.

Foto: Facebook

„Stimate domnule Năstase!!! Este un apel necesar, dar vă rog să-l adresați, mai întâi, conștiinței dumneavoastră, cei care ați încurajat divizarea prin Cobzac și mai continuați să o faceți!

După ce ați demonstrat că nu aveți capacitate, fără oameni demni în teritoriu și în țară să vă reprezinte la Hîncești, după refuzul domnului Druță de a vă reprezenta ca și candidat pe circumscripția 38, ați ales cea mai proastă armă, de a diviza voturile, pentru a-i da o lecție doamnei Sandu!

După retragerea mea din cursă, am făcut apel la maturitate politică și acum fac și la conștiința dvs. să mă urmați. Cobzac este un om compromis, un egocentrist, care, în activitatea sa de politician, a urmărit câteva lucruri rușinoase, interesul personal, banii și influența. O să vă convingeți de asta în timpul apropiat”, a scris Postolachi pe pagina sa de Facebook.

Anatolie Postolachi / Sursa:Facebook

Andrei Năsatse nu a comentat, deocamdată, declarațiile lui Anatolie Postolachi. Acesta s-a retras săptămâna aceasta din cursa parlamentară de la Hîncești, făcând apel la forțele pro-europene să se unifice în sprijinirea unui singur candidat, fără să spună vreun nume.

Campania electorala pentru parlamentarele din Hîncești a început cu neînțelegeri între Platforma DA și Partidul Acțiune și Solidaritate, care au încercat să înainteze un candidat comun, însă discuțiile au eșuat. PAS a înaintat-o pe Olesea Stamate, iar un alt membru al formațiunii din Hîncești a anunțat că, la fel va candida. În consecință, Grigore Cobzac a fost exclus din PAS pentru încălcarea disciplșinei de partid, iar Platforma DA și-a anunțat sprijinul electoral pentru acesta. Platforma DA a motivat că anume Cobzac a fost candidatul Blocului ACUM la parlamentarele din februarie 2019 și ar avea cele mai mari șanse de câștig.


Pub