(video) Premieră: Noul Citroen Ami – mobilitate 100% electrică accesibilă tuturor

Timp de 100 de ani, Citroen a demonstrat că prin curaj și creativitate mobilitatea poate să devină accesibilă pentru publicul larg. În cel de-al 101-lea an de existență a mărcii, Citroen dă marea lovitură și prezintă modelul Ami – 100% electric, apogeul proiectului care a debutat prin conceptul AMI ONE.

Foto: autoblog.md

Cu o istorie de peste 100 de ani și vehicule legendare nonconformiste Citroen intenționează, cu Ami – 100% electric, să pună în anul 2020, bazele mobilității urbane accesibile pentru toată lumea. Inovația este în ADN-ul mărcii. Citroen propune soluții îndrăznețe, neașteptate și produse sau servicii inspirate în cea mai mare parte de clienții săi. Ca descendent direct al conceptului AMI ONE prezentat la Salonul Auto de la Geneva din martie 2019 și ca urmare a interesului crescut pe care l-a generat, Ami a devenit, în mai puțin de un an, o realitate.

Ami este un răspuns practic la noile așteptări în materie de mobilitate pe distanțe scurte: permite accesul facil în centrul orașelor, oferind mijloace de micro-mobilitate pentru toată lumea. Este o alternativă reală la scutere, biciclete, mopede și la transportul public la costuri accesibile, ce oferă noi stiluri de viață, orientate către universul digital. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub