(video) Reacția lui Igor Dodon, după ce ANI a început verificarea averii: Dacă găsiți ceva ce este a lui Dodon și nu este scris pe Dodon, luați-le vouă

Președintele Igor Dodon spune că nu are nimic de ascuns, iar averea sa este publică. Reacția acestuia vine după ce vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari, a solicitat Autorității Națională de Integritate (ANI) să verifice averea președintelui RM.

Foto: UNIMEDIA

Dodon spune că acest fapt face parte din „campania electorală” pentru prezidențiale. „Aceste atacuri vor mai fi. Eu nu am nicio problemă cu aceste evaluări. Toți cunoașteți declarația mea este publică. Casa mea de la Buiucani este scrisă pe mine. Dacă găsiți ceva luați-le vouă, care este a lui Dodon și nu este scris pe Dodon”.

Atacurile vor continua. Suntem în an de alegeri prezidențiale. Susținerea președintelui este destul de înaltă și oponenții politici au probleme cu acest fapt”, a conchis Dodon.

UNIMEDIA amintește că Autoritatea Națională de Integritate urmează a început verificarea averii și interesele președintelui Igor Dodon, asta după ce Platforma DA a făcut o sesizare în acest sens.

Potrivit vicepreședintelui Platformei DA, Alexandru Slusari, procesul este pornit în contextul investigațiilor jurnalistice despre vacanțele de lux a Președintelui și altor subiecte ce țin de averile și cheltuielile lui neproporționale în raport cu veniturile.


Pub