Andrei Năstase: „Mai sunt doar câteva ore, în care forțele pro-europene își pot demonstra rațiunea”

Liderul Platformei DA a lansat un ultim apel către partidele pro-europene, prin care le îndeamnă să renunțe la orgolii și ambiții și să susțină în competiția parlamentară de la Hîncești un singur candidat.

Foto: UNIMEDIA

„Mai sunt doar câteva ore până când toate aceste forțe politice pro-europene, antrenate în competiţia de la Hîncești, își pot demonstra rațiunea și altruismul politic atât de necesar țării și oamenilor, având în vedere și contextul politic existent. Candidatul independent Grigore Cobzac, un om al locului, despre care se pot spune doar lucruri bune și foarte bune, candidatul comun al Blocului ACUM în alegerile parlamentare generale, unul dintre puținii parlamentari care nu i-au cedat lui Plahotniuc, deși a fost supus unor presiuni infernale.

Fac un apel către toți ceilalti colegi din spectrul nostru politic și îi rog să decidă, în ultimul ceas măcar, în favoarea oamenilor din Circumscripția nr.38 Hâncești, așa încât să reușim să trimitem în Parlament un om care s-a mai bătut pentru oamenii pe care i-a reprezentat.

Am considerat și mai cred încă că proiectul comun la Hîncești poate crea premisele corecte pentru un proiect de țară unic, centrat pe cetățean și pe nevoile sale, poate valida decizia noastră și îndemnul nostru către toți oamenii politici de a renunța la măruntele orgolii partinice de etapă în favoarea unor deziderate naționale, strategice, esențiale pentru viitorul Republicii Moldova”, a scris Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

Andrei Năstase / Sursa:Facebook


Pub