03:35:15 24.04.2024
Stiri

Gafa lui Dodon la adresa vârstnicilor din R. Moldova, TAXATĂ: „Să înțelegem ca virusul este o soluție de a scăpa de pensionari?”

Partide/Comunicate 28.02.2020 15:40 Vizualizări4736 Autor: Ziarul National
Gafa lui Dodon la adresa vârstnicilor din R. Moldova, TAXATĂ: „Să înțelegem ca virusul este o soluție de a scăpa de pensionari?”


Președintele Igor Dodon îndeamnă cetățenii R. Moldova să nu facă panică din cauza coronavirusului de tip nou, fiindcă acesta ar fi fatal doar pentru vârstnici.

„Nu trebuie de panicat. În grupa de risc sunt persoanele de vârsta a treia, de la 70 de ani în sus”, a spus Igor Dodon zilele trecute în cadrul unui interviu.

Revoltați de această declarație a lui Dodon la adresa pensionarilor, reprezentanții din Organizația PAS Seniori au protestat astăzi în fața Președinției, cerându-i șefului statului să respecte oamenii în vârstă și să-și ceară scuze.

„Pensionarii nu există numai pentru a asigura voturi în campania electorală, ei au dreptul la viață, sănătate și pensie bună pentru o bătrânețe liniștită. Înțelegem din aceste declarații că Dodon și Guvernul lui stau liniștiți, deoarece virusul nu prezintă probleme mari decât doar pentru bătrâni. Să înțelegem ca virusul este o soluție de a scăpa de pensionari? De aceea ieri în Parlament coaliția PD-PSRM au votat controversata lege a indexării pensiilor? În timp ce pune preoții din țară să se roage pentru sănătatea familiei lui, pe noi, prin neglijența lui, ne pune în pericol”, s-au revoltat seniorii PAS.

Aceștia i-a mai cerut lui Dodon să nu implice biserica în jocuri electorale și să nu facă din biserică „un instrument de propagandă religioasă”.

Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md