(video) Premieră: BRABUS dă lovitura cu o nouă maşină de peste 666000 de euro – noul Adventure XLP

Atelierul de tuning BRABUS, certificat şi ca producător de vehicule, vine în mod tradiţional şi în acest an la Salonul Auto de la Geneva. Anunţă despre câteva premiere mondiale pregătite, iar una este cu totul ieşită din comun.

Noul BRABUS 800 Adventure XLP este numit un supercar exclusiv care nu a mai fost văzut niciodată într-o astfel de formă.

Foto: autoblog.md

Bazat pe noul Mercedes G 63 AMG, SUV pe care l-am testat deja, inginerii, tehnicienii și designerii atelierului german de tuning au dezvoltat un pickup exclusiv de înaltă performanță, cu o capacitate excepțională în off-road datorită unei suspensii noi şi special proiectate, dar şi a unor punţi de tip portal. Instalarea acestor elemente a permis mărirea gărzii la sol până la 49 de centimetri!

În plus față de kitul BRABUS WIDESTAR, noua benă proiectată în locul portbagajului caracterizează aspectul acestui vehicul neobișnuit. Opţional acolo poate fi instalată o platformă pentru ca să aterizeze sau să decoleze pe ea o dronă de tip eVTOL, marca Wingcopter. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub