Licoare domnească, mâncare aleasă şi cea mai neobişnuită locaţie - Land of Wine - te aşteaptă pe 29 Februarie 2020

După succesul răsunător ale frumoaselor evenimente organizate de Combinatul de Vinuri Cricova S.A., organizatorii au hotărît să spargă tiparele şi să dea startul unui festival cu totul neobişnuit. Cu un decor rupt din poveste, cu personaje mistice şi, desigur, muzică bună şi mult vin fiert, oaspeţii vor fi teleportaţi pe un tărîm subteran spectaculos!

Foto: Cricova

Aşadar, pe 29 Februarie, începînd cu ora 12.00, în renumitul oraş subteran Cricova, te aşteaptă un program exploziv pentru întreaga familie, plin de lumină şi magie. Să o luăm pe rînd:

  • 6 zone de divertisment – puteţi alege sa vă încercaţi puterile în Zona Luptelor medievale sau să vă antrenaţi coardele vocale la karaoke; admiraţi picturi în galeria de artă sau să lăsaţi stresul deoparte în Crush Room/ Escape Room, din zona de divertisment.
  • În tot acest timp, copiii se pot distra în locurile special amenajate pentru ei, unde îi aşteaptă animatori profesionişti şi chiar un Mini Zoo.
  • 14 feluri de vin fiert, gustos şi aromat, gata pentru degustare. Produs din vinuri albe, rose, roşu, chiar şi punch fără alcool, aşteaptă să fie savurate, alături de bucate delicioase pregătite de bucătarii de la „Regatul Vinului”.
  • Excursie în renumitele beciuri Cricova- dacă nu aţi reuşit să vizitaţi acest oraş unic subteran, acum aveţi posibilitatea să o faceţi! O plimbare prin labirinturile hrubei şi vizitarea colecţiei naţionale de vinuri, este o modalitate interactivă de a descoperi poveşti fascinante despre lumea vinului.
  • O scenă improvizată pe care vor evolua acrobaţi, magicieni, echilibrişti, dar şi Lemonique Band, şi The Jackets Band.

Decorul inedit precum şi lumina radiantă a felinarelor va fi un spectacol de nedescris. Adăugați la această priveliște frumoasă bunăvoința participanților și atmosfera de poveste și veți avea o noapte pe care nu o veți uita niciodată!

Bilete găseşti în magazinele specializate "Cricova" or. Chișinău, str. Sciusev 96, magazinul specializat "Cricova" or. Cricova, str. P. Ungureanu 1;"Cramele Cricova" or. Cricova,str. Chișinăului 124

Sau pe http://bit.ly/LoW_iTicket;

http://bit.ly/LoW_Mticket;

http://bit.ly/LoW_fest.


Pub