AutoBlog.MD merge la Salonul Auto de la Geneva! Vă așteaptă zeci de reportaje video și intervenții LIVE

Dragi prieteni, după cum deja v-am obișnuit în alți ani, și în acest început de martie vom fi la Salonul Auto de la Geneva! Avem în față un drum lung de peste 2.000 de kilometri către Elveția și o sumedenie de premiere mondiale și europene despre care vom avea grijă să vă povestim în detaliu pe AutoBlog.MD!

Foto: monochrome-watches.com

Echipa noastră a luat decizia să meargă la a 90-a ediţie a Salonului Auto Internaţional de la Geneva, devenind a 10-a vizită consecutivă, luând în calcul inclusiv experienţa de dinaintea proiectului AutoBlog.MD. Expoziţia de maşini, una dintre cele mai importante pe plan mondial, va avea loc în perioada zilelor 5-15 martie 2020.

Organizatorii anunţă şi despre o surpriză specială pe lângă standuri de maşini: un circuit indoor cu o lungime de 456 de metri pe care vor rula 48 de vehicule cu propulsie alternativă.

circuit / Sursa:gims.swiss
  • Ce premiere ne așteaptă în acest an?

Înainte de accesul publicului larg vor fi două zile dedicate exclusiv jurnaliştilor auto şi atunci vor avea loc propriu-zis toate premierele, însă noi vom fi pe loc chiar mai devreme, pe 2 martie, pentru a fi printre primii care află care este Maşina Anului 2020 în Europa. Tot la GIMS se vor anunţa modelele finaliste ale concursului Maşina Anului 2020 în lume.

Până când va începe ediţia GIMS 2020, poţi deja afla detalii interesante despre maşinile nou prezentate chiar aici: TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA

salon auto / Sursa:gims.swiss

Mergem la Salonul Auto de la Geneva pentru a vă relata despre cele mai importante premiere auto care au debutat virtual în ultimele luni şi care vor mai urma să debuteze, unele la care s-au muncit de ani de zile şi care ne vor arăta încă odată cum se schimbă industria.

Vom încerca să fim mai aproape de toate modelele interesante, în timpul alocat şi pe măsura posibilităţilor, deşi numărul lor va fi impresionant de mare. Mii de jurnalişti de pe tot globul se vor aduna să le vadă, în ciuda Covid-19, pentru că fanii adevăraţi de maşini sunt de neoprit!

BMW Seria 8 / Sursa:gims.swiss

Printre cele mai importante premiere se vor găsi: la standul BMW – noile modele M340d, mai multe maşini plug-in hybrid şi conceptul viitorului model i4, la standul Toyota tocmai cinci maşini care debutează pe continentul european + un nou SUV compact, Porsche vine cu noile modele 718 GTS 4.0 şi noua generaţie Porsche 911 Turbo/Turbo S cel puţin, Skoda vine să prezinte într-un spaţiu larg noua Octavia în toate variantele disponibile, inclusiv în cele sportive, alături de alte posibile surprize, Mazda va marca aici 100 de ani de istorie şi va arăta europenilor primul său electromobil, Renault vine cu noile Megane, Talisman şi Espace facelift, alături de un concept şi un electromobil compact de oraş printre altele, iar Dacia va sărbători 15 ani pe piaţa europeană cu o ediţie specială, alături de conceptul primului său electromobil!

În acest an la Salonul Auto de la Geneva şi-au confirmat prezenţa cu premiere următoarele companii producătoare de maşini: BMW, DS Automobiles, Changan, Mercedes-Benz şi Mercedes-AMG, Morgan, Mazda, Polestar, smart, KIA, Rolls-Royce, McLaren, Ferrari, grupul FCA, BAC, Lexus, Toyota, Suzuki, Honda, Hyundai, Dacia, Renault, Alpine, ISUZU, Aston Martin, Gumpert, Aiways, Apollo, Czinger, Pininfarina, Koenigsegg, Bugatti, Zenvo, SEAT, CUPRA, VW, Skoda, Bentley, Audi, Audi Sport, Porsche, Rimac, Pagani, Italdesign, Karma Automotive, Aspark, Puritalia şi alţii.

Nu vor lipsi nici atelierele Mansory, BRABUS, Startech, Z’ART, TopCar Design, Rinspeed, Klassen, RUF, GFG Style, Eadon Green, noul atelier al fiului lui Uwe Gemballa, etc.

salon auto / Sursa:gims.swiss
  • Unde ne puteți urmări?

Sperăm să reuşim să trecem pe la câţi mai mulţi producători şi creatori de adevărate opere de artă. Vom reuşi doar cu suportul vostru şi vă rugăm să ne susţineţi cu un Like&Share la materialele noastre de pe AutoBlog.MD, care vor fi distribuite pe pagina nostră de Facebook, dar şi cu SUBSCRIBE la canalul nostru de YouTube.

Acolo vom încărca toate reportajele video şi vă îndemnăm să activaţi clopoţelul pentru a primi instant notificări despre publicarea de fiecare dată a unui nou filmuleţ. Avem peste 43.000 de abonați pe acest canal și dacă preferați să urmăriți reportaje video atunci ar trebui să fiți cu ochii pe el și să vă abonați dacă încă nu ați făcut-o, pentru că este și singurul canal auto în limba română pe care o să vedeți premierele salonului auto de la Geneva prezentate în detaliu.

În plus, am creat o secţiune specială pe site, chiar pe prima pagină, de unde veţi putea accesa articolele noastre cu descrierea automobilelor nou prezentate. Pentru a le vedea pe absolut toate, inclusiv pe cele care nu se pot încadra în această secţiune, vă rugăm să apăsaţi pe logoul Salonului Auto de la Geneva din partea stângă sus. În acelaşi mod vă puteţi abona la notificări despre articolele publicate, prin fereastra pop-up care apare la intrarea pe AutoBlog.MD (dacă nu aţi făcut-o deja), ori prin apăsarea unui clopoţel din dreapta paginii.

Ca și în alți ani, ne veți putea urmări pe o sumedenie de platforme, fie online sau TV! Bineînțeles cele mai noi postări de la Geneva se vor face în primul rând pe AutoBlog.MD! Avem totuși un public lunar de peste 400.000 de vizitatori unici și vom avea grijă să livrăm pasionațillor de automobile cât mai multe reportaje de la Geneva. UNIMEDIA va fi o altă sursă unde ne veți putea urrmări și nu uităm și de oamenii care își vor dori să ne privească pe micile ecrane; Astfel începând de luni ne puteți urmări în jurnalele de ştiri de la TV8 și în emisiunea AutoBlog difuzată în ziua de sâmbătă.

Și nu în ultimul rând, rețelele noastre de socializare! Vom pune un mare accent pe pagina de Instagram la care vă îndemnăm să vă abonați, dar și pe cea de Facebook a AutoBlog.MD.

autoblog secţiune / Sursa:autoblog.md
  • Cu ce mergem?

Chiar dacă concernul Jaguar Land Rover lipsește de la ediția din acest an a Salonului Auto, noi vom merge cu mașina redacției noastre – Land Rover Discovery Sport! Este o ocazie foarte bună să facem și un reportaj dedicat acestui model în care o să vorbim despre primii 10.000 de kilometri pe care tocmai i-am făcut cu Disco, așa cum îl numim noi, despre prima revizie tehnică și impresiile pe care le-am adunat în aceste trei luni de exploatare.

În același timp o să vedem cum se descurcă Discovery Sport la drum lung și cum e să călătorești cu un SUV britanic mai bine de 5.000 de kilometri prin Europa.

Land Rover Discovery Sport / Sursa:autoblog.md


Pub